top of page
Preventief inplannen interventie

Werk kostenbesparend door spoedinterventies te vermijden. D.m.v. preventieve controles voorkomt u hinder tijdens ongelegen momenten. Wij houden een planning bij die we met u bespreken (timing interventies afhankelijk van de grootte van de put en het aantal bewoners van de woning). U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken.
 

Ruimdienst Verbauwhede heeft jarenlange ervaring in het reinigen en ruimen van uw septische put, beerput, regenwaterput, vetput, pompput, ondergelopen kelder, enz.

 

Wij staan garant voor een vlotte en kwalitatieve interventie, zowel in West-Vlaanderen als in Oost-Vlaanderen.

Verstopte afvoeren, geurhinder, …

De ongemakken bij een verstopte afvoer

of riool zijn vaak heel ergerlijk voor u en

uw gezin. Wij specialiseren ons in diverse ontstoppings- en ruimwerken.

 

We komen bij u langs, sporen het probleem met technologische hulpmiddelen op en verhelpen het meteen. We zijn actief in zowel West-Vlaanderen als Oost-Vlaanderen.

​Uw mazouttank laten reinigen?

Wij specialiseren ons in dienstverlening rond mazouttanks voor particulieren en KMO’s. Wij  leveren proper, vakkundig en duurzaam werk voor elke klant, zowel in West-Vlaanderen als in Oost-Vlaanderen. 

 

Zo kruipen wij in de mazouttank d.m.v. perslucht. Hierna krijgt u GRATIS van ons een reinigingsattest, een vernietigingsattest en een attest van een erkend technicus.

Laat uw mazouttank reinigen en vernietigen (opschuimen) door Ruim- en ontstoppingsdienst Verbauwhede.

> Lees ons blog artikel

Wij komen bij u langs voor een grondige en duurzame reiniging (& ontsmetting) van uw regenputten en septische putten. Ook voor het reinigen van uw vijver kunt u bij ons terecht, zowel in West-Vlaanderen als in Oost-Vlaanderen

 

​Verder leveren wij ook water voor uw put, zwembad, vijver… 

 

Is er een probleem niet duidelijk in uw leidingen, dan voeren wij een cameraonderzoek uit. We zijn actief in zowel West-Vlaanderen als Oost-Vlaanderen.

 

Het is ook mogelijk om het onderzoek op

te nemen, dan plaatsen wij dit voor u op

een USB-stick.

Wij leveren de juiste container voor uw project. Bouwen, renoveren, afbraakwerken….

Die verlopen vlot en vlekkeloos met een container van ons. We leveren de container die het best past bij uw project, zowel in West-Vlaanderen als in Oost-Vlaanderen.

 

U kunt ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie over ons aanbod aan containers.

Voor industriële reinigingen kan u rekenen

op Ruimdienst Verbauwhede, zowel in West-Vlaanderen als in Oost-Vlaanderen.

Carwash slib reinigen, vetputten reinigen bij restaurants, afvoeren + attest. Wij staan klaar om al uw opdrachten omtrent industriële reiniging tot een goed einde te brengen. We richten onze diensten op KMO’s. Voor meer informatie mag u ons altijd contacteren.

Als u niet meer weet waar

uw leidingen zich precies bevinden, dan sporen wij die voor u op via hoogtechnologische apparatuur. We zijn actief in zowel West-Vlaanderen als Oost-Vlaanderen.

Weg met onaangename geurtjes:

reken op Ruimdienst Verbauwhede uit Ingooigem.

Ruimdienst Verbauwhede spoort de oorzaak van onaangename geuren in uw woning op via rookdetectie. We zijn actief in zowel West-Vlaanderen als Oost-Vlaanderen.

bottom of page